Skip to content

Outdoor Fitness

Train4Less gaat door!

Train4Less is de enige sportschool in Schagen die buiten door gaat. Wij hebben ons parkeerterrein afgezet met hekken, en hier een tent van 16×8 meter geplaatst.

In en om deze tent staat alles wat je nodig hebt voor een succesvolle workout. Wij hebben een onoverdekte ruimte met cardio-apparaten, en functionele fitness atributen. In de tent zelf hebben wij verschillende krachtapparaten gezet. Wil je een barbell-workout doen, met dumbells aan de slag, of met apparaten in de weer? Wij hebben het allemaal buiten staan.

Om het sporten voor iedereen zo veilig mogelijk te houden hebben wij wel een aantal regels. Bij de ingang staan flesjes met desinfectiemiddel, en microvezel doekjes. Elke sporter neemt zijn eigen doekje en flesje mee en reinigt hiermee alle apparaten waar zij mee bezig zijn geweest. Na het trainen zet je het flesje terug bij de gebruikte flesjes, en gooi je het doekje in de wasmand. Tijdens het sporten houd je ten alle tijde 1.5 meter afstand van elkaar, en trainers. En je blijft uiteraard thuis bij verkoudheidsklachten.

Reserveren voor het buiten sporten is verplicht. Dit doe je via de Dewi app. Lukt het niet om je account te activeren? Stuur dan even een mailtje naar info@train4less.nl.

Wil je een keer een kijkje nemen? Neem dan contact ons op via info@train4less.nl, of 0224 851 224.

Of ben je al overtuigd, maar heb je nog een lidmaatschap lopen bij een andere sportschool? Check dan onze overstapactie.