Skip to content

Pedicure

Pedicure salon
van Hand tot Voet 

Even voorstellen!

Mijn naam is Daphne Adriaanse, gediplomeerd pedicure en het gezicht van de salon. Je kunt bij mij terecht voor een volledige pedicure behandeling, deelbehandelingen en cosmetische voetbehandelingen.
Het is mijn missie om jou als cliënt de best mogelijke persoonsgerichte behandeling te geven in een ontspannen sfeer. Wil je verzekerd zijn van deskundigheid, kwaliteit en hygiëne, dan ben je bij Pedicure salon van Hand tot Voet aan het juiste adres.

Welkom bij Pedicure salon van Hand tot Voet! Hét adres in Schagen waar je terecht kunt voor een professionele pedicure behandeling in een sfeervol ingerichte salon in fitnesscentrum Train4Less.
Ook kun je bij van Hand tot Voet terecht voor het lakken van de nagels, een manicure of een ontspannende spa behandeling.

Onze voeten dragen ons, iets wat we vanzelfsprekend vinden. Bij nagel- of voetklachten verandert vaak ongemerkt je houding, hierdoor kunnen ook andere klachten ontstaan.

Je voeten laten verzorgen door een gediplomeerd pedicure is daarom geen overbodige luxe. Een pedicure behandeling geeft niet alleen verzorgde voeten, maar verhelpt ook specifieke voetklachten, zoals pijnlijk eelt, kloven en likdoorns of nagelproblemen zoals ingroeiende nagels, trauma- en schimmel/kalknagels.
Man, vrouw, jong of al wat ouder? Elke voet verdient de juiste aandacht.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk op de pagina behandelingen voor meer informatie.
Direct online een afspraak maken? Klik op afspraak maken voor de online agenda.

Je voeten zijn bij mij in goede handen!

Daphne Adriaanse