Skip to content

Personal Training

Mijn naam is Roderick Voordouw personal trainer en eigenaar bij Fitness Science. Ik ben al sinds m’n 11e ik bezig met trainen en sport al vanaf m’n 14e in het fitnesscentrum. Na de middelbare school heb ik een paar jaar Geneeskunde gestudeerd, maar door de interesse in de combinatie van fitness en gezondheid toch overgestapt naar Bewegingswetenschappen.

Na het behalen van m’n Master kwam ik Bart Dekker tegen die me aannam bij Body Actionals fitness-instructeur. In deze tijd ging ik me verder specialiseren in het geven van personaltraining en medisch fitness. En heb ook veel verschillende specialisatie opleidingen daarvoor gevolgd. Later ben ik gaan werken als onderzoeker en docent bij verschillende (HBO) fitness-, gezondheid- en sportopleidingen.

Naast dit alles ben ik al sinds 2012 als personal trainer werkzaam in Schagen, waarbij ik mensen vooral help in het verbeteren van gezondheid of revalidatie. Denk aan het verbeteren van leefstijl bij hart- en vaatziekten en diabetes of revalidatie na een blessure of beroerte. Verder kunnen mensen natuurlijk ook terecht bij mij voor afvallen, spieropbouw of ‘gewoon’ gezonder en fitter worden.

Roderick Voordouw