Dansschool Rebounce

Dansschool Rebounce bestaat in 2021 alweer 8 jaar! Sinds 01 oktober heeft Rebounce een eigen ingang aan de achterkant van het pand van Train4Less.

Wil je op de hoogte blijven? Dat kan! Meld je aan bij de Rebounce Ledenpagina op Facebook en mis zo niets van alle informatie en de nieuwste videoclip van Rebounce.
Laten we er met z’n alle wat van maken! #rebouncefamily
——————————————————————————————-

Dansschool Rebounce staat voor; laagdrempelig, de nieuwste moves, een goede en gezellige sfeer, optredens bij events en shows en natuurlijk een heleboel dansplezier!
Een eerlijke dansschool met no-nonsens en waar je jezelf kunt zijn.

Dansschool Rebounce is gevestigd in Schagen, in het fitnesscentrum van Train4less. Een professionele zaal van alle gemakken voorzien, zelfs speciale lichteffecten!

Rebounce is gespecialiseerd in het luisteren naar wat de kinderen willen, waardoor iedere danser de mogelijkheid krijgt zich op zijn of haar niveau te ontwikkelen.

Zoek jij een dansschool in Schagen?
Meld je hier aan voor een GRATIS dansles.

Dansstylen bij Rebounce:
Streetdance (exclusief in Schagen!)
Kids dance
Kleuterdans
Moderne dans
Hiphop
Klik hier voor het lesrooster

Dansschool ReBounce is sinds 2017 een erkend leerbedrijf. Zoekt jij een jong en dynamisch leerbedrijf? Neem dan contact op. Volg jij een opleiding dans (MBO/HBO), niveau 3 of 4 en vind jij het te gek om met kinderen te werken en je bent op woensdag en zaterdag beschikbaar?

Stuur dan je CV met motivatie naar: info@dance-rebounce.nl