The Story

Wat gebeurt er als een ambitieus persoon vol met energie nee krijgt als antwoord. Dan komt de doorzetter in hem naar boven en krijg je verhalen die eindigen met JA! Zijn naam is Bart Dekker. Eigenaar van Train4Less Schagen.

Vanaf jongs af aan eigenwijs. Of liever gezegd, duidelijk weet wat hij wilt. Al vroeg werd duidelijk dat sport een belangrijke rol gaat spelen in zijn leven. Begonnen als judoka. Niet zomaar maar echt op wedstrijdniveau. Want als Bart iets doet, dan moet dat op niveau. Door zijn ouders gestimuleerd om te presteren. Dat vertrouwen deed hem goed. Daar plukt hij nu nog steeds de vruchten van. Sport werd dan ook onderdeel van zijn studie. Na de CIOS te hebben afgerond ging hij door om met vlag en wimpel te slagen op de ALO. Op zijn 22e was hij klaar met de boeken en begon zijn werk carrière.
Zijn gedrevenheid, duidelijke mening en iets te grote mond bracht hem baantjes voor het uitkiezen. Hij koos om als fitness coördinator en vervolgens manager aan de gang te gaan bij Body Action. Dit omdat hij zijn eigen koers en tempo kon bepalen. 3 jaar alle informatie, kennis en kunde opgeslokt om vervolgens een bod te doen om eigenaar te worden van Body Action. Eerdere afwijzingen werden uiteindelijk JA! Geweldige jaren. Door weer en wind zijn droom weten te realiseren. De storm van de crisis maakte zijn creativiteit actief en zag dat hij moest reageren. Van een prijzige sportschool naar budget fitness. Train4less met zijn herkenbare groene kleur is geboren. Met alle risico’s van dien huurde hij het voormalig bibliotheek gebouw en toverde die om naar een sportschool die voor iedereen toegankelijk is.

Dit was een winnend concept. Er moest anti-kraak locatie naar een definitieve droomlocatie worden verhuisd. De crisis stelde hem voor een keuze. Stoppen en je leden overhevelen naar één van de andere sportscholen in Schagen of vechten om alsnog een uitweg vinden.

De leden zijn voor Bart niet alleen betalende klanten. Leden zijn een onderdeel van zijn sportschool en onderdeel van zijn droom. Een droom die met de leden is opgezet en door de leden is uitgevoerd. Zijn leden zijn het waard om niet lid te zijn van een sportschool maar van de beste sportschool. Hij trok figuurlijk zijn judoka pak weer aan om het gevecht aan te gaan. Een sportschool die door beleving het beste uit jezelf haalt. De locatie waar de overwinning tot op de dag van vandaag wordt gevierd is Witte Paal nummer 200! Een waanzinnig ruime Sportschool waar je gezien wilt worden. Fitness op kwalitatief hoog niveau voor een betaalbare prijs. Met de deskundigheid van het personeel en personal trainers sport je altijd verantwoord. Train4less wilt impact maken. Ervoor zorgen dat je dingen laat, doet of onthoud. Excuses verbranden geen calorieën.

Ontstaan uit liefde voor leden. Gemaakt voor het gevoel van samen en voor iedereen.

Welkom bij Train4less.